Polis eşlerinden anlamlı kermes

Şehit, gazi, emekli, çalışan emniyet mensuplarının çocuklarına eğitim desteği sağlamak amacıyla Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesince düzenlenen kermes Belediye Sosyal Tesislerinde açıldı. Aynı zamanda Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen kermes, 28 Mart'ta kadar açık kalacak.

Polis eşlerinden anlamlı kermes

Şehit, gazi, emekli, çalışan emniyet mensuplarının çocuklarına eğitim desteği sağlamak amacıyla Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesince düzenlenen kermes Belediye Sosyal Tesislerinde açıldı. Kermesin açılışına Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesi Başkanı Nilgün Korkmaz, Garnizon Komutanı Erkan Şahin, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başta olmak üzere, daire amirleri, askeri erkan ve emniyet personeliyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Korkmaz: “Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum”

Açılışta derneğin Aralık ayında kurulduğunu ifade eden Polis Eşleri Derneği Bartın Şubesi Başkanı Nilgün Korkmaz “Derneğimiz Aralık ayında kuruldu. 3 ay içerisinde el emeği yaptığımız bazı ürünlerimizi sizlere sergileyeceğiz. İnşallah beğenirsiniz. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca emek veren herkese de çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışı Nilgün Kormaz yaptı

Nilgün Korkmaz kermesin açılışını ise eşi Şakir Engin Korkmaz, Cemal Akın ve Erkan Şahin birlikte gerçekleştirdi. Açılışta halk oyunları gösterileri de yapılırken davetliler Sosyal Tesisteki stantları teker teker gezdi.

Akın: “Biz kadınlarımızın kazanç sağlamasından yanayız”

Davetliler arasında yer alan Cemal Akın ise açılışta  “Polis Eşleri Derneğimizin kermesindeyiz. Bartın Belediyesine ait Sosyal Tesislerimizin tahsislerini yaptık. Belediye anlamında da kurslarımız aracılığıyla destek vermeye çalıştık. Biz de belediye olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bartın Belediyesi uhdesinde 20’yi geçen kurslarımız mevcut. Ayrıca el emeği göz nuruyla ilgili 24’üncüsünü yaptığımız bir kermesimiz oluyor. Bunun yanında pazaryerinde Pazar günleri pazaryerinin yarısını el emeği göz nuru üreten bayanlarımıza ayırdı. Orada 40-60 arasındaki bayanımız Pazar günleri satış da yapıyorlar. Biz kadınlarımızın kazanç sağlamasından yanayız. Çok güzel şeyler üretiyorlar. Kadınlarımız gerçekten çok çalışkan” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 177. Yılı dolayısıyla gerçekleştirilen kermes, 28 Mart’ta kadar açık kalacak.

Polis eşlerinden anlamlı kermes
Polis eşlerinden anlamlı kermes
Polis eşlerinden anlamlı kermes
Polis eşlerinden anlamlı kermes
Polis eşlerinden anlamlı kermes
Polis eşlerinden anlamlı kermes