Önder ve Çetin'den Tunç'a Meclis ziyareti

Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder ve Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç'a TBMM'de ziyaret etti. farklı zamanlarda gerçekleşen ziyaretlerde her iki kurumunda Bartın'daki çalışmaları konuşuldu.

Önder ve Çetin'den Tunç'a Meclis ziyareti

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç’u TBMM’de ziyaret eden Bartın İl Tarım ve Orman Müdürü Yasin Önder, Tarım Müdürlüğünün Bartın’daki faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Önder, Bartın’daki tarım projelerine verdiği destek için Tunç’a teşekkür etti.  Yılmaz Tunç ta İl Müdürü Yasin Önder’e ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Milletvekili Tunç, AK Parti iktidarları döneminde Bartın çiftçisine toplam 192 milyon lira destek verdiklerini, bundan sonra da Bartın’da tarım ve hayvancılığı daha da geliştirmek için çiftçilere desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Çetin’den ziyaret

Yılmaz Tunç’u Mecliste ziyaret eden bir diğer isim de  Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin oldu. Ziyarette Genel Sekreter Çetin, Bartın İl Özel İdaresi yatırımları hakkında Tunç’a bilgi vererek, bu güne kadar İl Özel İdaresinin her alandaki projelerine ödenek aktarılması başta olmak üzere çalışmaların takibinde verdiği destek için teşekkürlerini iletti.  Tunç ta Bartın İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin’e ziyaretleri için teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Bartın İl Özel İdaresinin başta KÖYDES projelerinin uygulanması olmak üzere görev alanındaki projeleri gecikmeksizin hayata geçirdiğini, projelere her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Tunç, İl Özel İdaresinin tüm çalışanlarına teşekkür etti.