Müdürlükten GİAD'a ziyaret

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bartın İl Müdürü Birol Cangi, Bartın Genç İş İnsanları Derneği (GİAD Başkanı Alkım Tan'ı ziyaret etti.

Müdürlükten GİAD'a ziyaret

Sivil Toplum Kuruluşlarının dayanışma içerisinde hareket etmelerinin, sektörde birlik ve beraberliğe temel oluşturacak önemli bir adım olduğunun altını çizen Bartın GİAD Başkanı Alkım Tan Sivil toplum kuruluşları ile birlikte kurum ve kuruluşların da üzerinde önemli bir sorumluluk olduğunu düşündüğünü söyleyerek, "Bartın’da verilen hizmet insan odaklı, yapılan her hizmet kendine özgü bir heyecan veriyor. Tabii ki en önemlisi hizmet sonunda insanların mutlu olduğunu görmek. Bartın’daki kurum ve kuruluşlarla güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Ziyarette Bartın GİAD Başkanı Alkım Tan, dernek çalışmaları ile hayata geçirilecek  projeler hakkında  bilgilendirmelerde bulundu. Gerek kamu ve gerekse sanayi işletmelerinin genel problemleri hakkında ve ilin gelişimi hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Arge ve tasarım destekleri, mikro işletmelerin KOSGEB aracılığıyla yararlanabileceği destekler gibi konuların daha detaylı görüşülmesi için ileriki dönemlerde görüş alışverişinin daha sıklıkla yapılabilmesi konusu gündeme gelerek Bartın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile Bartın GİAD üyelerine yönelik yapılabilecek faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, Bartın GİAD Başkanı Alkım Tan ve Yönetimine İl müdürlüğü olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Özellikle Bartın ve çevresindeki projeler ile ilgili bilgi veren Cangi, Bartın GİAD yönetiminin desteğini istedi. OSB’lerin teknoloji yoğunlukta olmasını da sözlerine ekleyen Cangi konuşmalarına sohbet havasında devam ederek Bartın Genç İş İnsanları Derneği’nin sorularını ve taleplerini dinledi.

Bartın GİAD Başkanı Alkım Tan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bartın Bilim Sanayi ve Teknoloji il Müdürü Birol Cangi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, görevinde başarılar diledi.