Kutlubeyyazıcılar'ın tanıtımına devam ediliyor

Kampüs hekimlere tanıtıldı

Kutlubeyyazıcılar'ın tanıtımına devam ediliyor

Haber Merkezi

Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsünün tanıtımları devam ediyor. kampüs bu kez de  Bartın İl Sağlık Müdürlüğü ile Bartın İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde görev yapan hekimlere tanıtıldı.

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü Bartın il Sağlık Müdürlüğü ve Bartın İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde görev yapan hekimlere tanıtıldı. Üniversite anfisinde hekimlere kampüs hakkında bilgiler veren Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, “Ülkemizin artık birçok kurumunda böyle görkemli binalar yapılıyor. Aynı şekilde sağlık alanında da önemli yapılar yapılıyor. Artık sağlık sektöründe yurt dışından hasta kabul eden bir ülke haline geldik. Bu devletimizin ve milletimizin gücünü göstermektedir” dedi. Tanıtım gezisine ayrıca Bartın İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, Bartın Devlet Hastanesi Başhekimi Musa Soyvural, Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ersoy Alıcı katıldı.

KOÇ: “DOĞRU BİR YER SEÇİMİ VE DOĞRU YATIRIMLAR YAPILMIŞ”

Kutlubey Kampüsüne dışarıdan bakıldığında büyük bir emeğin var olduğunun görüldüğünü söyleyen Bartın İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, “ Doğru bir yer seçimi ve doğru yatırımlar yapılmış. Burada devletimizin gücünü görmek, gelecek nesillerin buradan yetiştiğini görmek adına demek ki doğru yoldayız. Geleceğin Türkiye’sinin daha güçlü ve daha dinamik olacağına inanıyorum. Bunun bir örneğine de burada birebir şahit olduk” şeklinde konuştu.

AÇIKGÖZ: “ÖĞRENCİLERMUTLULUKLA BARTIN’DAKİ ANILARINI PAYLAŞACAKLAR”

Kutlubey Kampüsünün şehrin sosyo kültürel gelişmişliğine katkıları olacağına inandığını belirten Bartın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Osman Açıkgöz, “ Ben eminim ki burada bütün öğrenim gören öğrencilerimiz büyük bir gururla ve mutlulukla Bartın’daki anılarını paylaşacaklar. Bunun da Bartın’ın tanınırlığına olumlu bir katkı sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerinde bulundu.

Bartın’a çok güzel bir kampüs kazandırıldığını belirten Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Rıdvan Ali, “ Bu kampüs üniversitemizin daha da büyüyüp gelişeceğini, üniversitenin kalitesinin daha artacağını gösteriyor” dedi.