Kurucaşile Anaokulunda sona gelindi

Bartın Valiliği, İl Özel İdaresi tarafından Kurucaşile İlçesine yapılan anaokulun da çalışmaların yüzde 95'inin tamamlandığını açıkladı.

Kurucaşile Anaokulunda sona gelindi

Bartın Valiliği, İl Özel İdaresi tarafından Kurucaşile İlçesine yapılan anaokulun da çalışmaların yüzde 95’inin tamamlandığını açıkladı. Valilik sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Yatırımcı kuruluş İl Özel İdaresi tarafından eğitim alanında İlimiz için önemli yatırım projelerinden biri olan Kurucaşile Anaokulu Yapım İşi inşaat çalışmalarında sona gelindi. Okul öncesi eğitim görecek çocuklarımız için modern bir yapıda eğitime kazandırılacak olan Kurucaşile Anaokulu, bodrum katı ve 570 metrekarelik oturma alanı ile beraber toplam 840 metrekarelik bir alana sahiptir. Söz konusu işin fiziki olarak yüzde 95’lik kısmı tamamlanmıştır” dedi.

Tunç: “Bartın’a kazandırdığımız 42. Okul”

Bartın’a 42’inci okulu kazandırdıklarını ifade eden Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da “Bartın’a kazandırdığımız 42. Okul.  Kurucaşile Anaokulu İnşaatını da tamamladık. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Kurucaşile’mize hayırlı olsun. Buradan yetişecek yavrularımız vatana millete hayırlı birer evlat olsunlar inşallah” ifadelerinde bulundu.