Köylerde yol ve su seferberliği

İl Özel İdaresi, 2020 KÖYDES Projeleri kapsamında Arıt Balat, Turanlar gurup yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun çalışmaları yerinde incelerken yine KÖYDES kapsamında Eski Hamidiye Köyünde yürütülen içme suyu çalışmalarında da sona yaklaşıldı.

Köylerde yol ve su seferberliği

İl Özel İdaresi 2020 KÖYDES Projeleri kapsamında Arıt Balat, Turanlar gurup yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin’le çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, “ KÖYDES projelerimizde yer alan Arıt Balat, Turanlar gurup yolunda uygulamasına başladığımız sıcak asfalt çalışmalarımızı Genel Sekreterimiz Metin Çetin,  Genel Sekreter Yardımcımız Yunus Alışkan ile birlikte yerinde inceledik .KÖYDES projesiyle köylere hizmet götürmemizi sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere ödeneklerin ilimize aktarılmasında önemli ölçüde katkı sağlayan TBMM Adalet Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç 'a teşekkür ediyor,  yapılan çalışmanın köylerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

Eski Hamidiye içme suyunda sona yaklaşıldı

Yine KÖYDES kapsamında Eski Hamidiye Köyünde yürütülen içme suyu çalışmalarının da sona yaklaşıldı. Projenin yüzde 95’i tamamlanırken Bartın Valisi Sinan Güner, köylerin kalkınması ve altyapı sorunlarının giderilmesi için her türlü desteği esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bu yatırımın Bartın’a kazandırılmasında emeği geçen Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'a Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyelerine, birlik personeline ve İl Özel İdaresine teşekkür etti. Güner, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile 2005 yılından bu yana ülke genelinde uygulanan Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında 2020 Yılı yatırım programına Bartın Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından alınan 49 içme suyu projesinden biri olan Eski Hamidiye Köyü içme suyu yapım işinde sona yaklaşıldı. Bu proje için 150 bin TL ödenek tahsis edilerek ihalesi 10 Haziran 2020 tarihinde yapılmıştı. Projenin yüzde 95'lik kısmı tamamlanmış olup vatandaşlarımızın hizmetine kısa sürede sunulacaktır” dedi.