Korona tedbirleri üst seviyede

Denetimler ve kontroller sıklaştırıldı, ekipler teyakkuz halinde

Korona tedbirleri üst seviyede

Bartın’da Covid-19 tedbirleri kapsamında Bartın Valiliği İl Umumi Hıfzısıhha Meclisinin aldığı kararlar doğrultusunda Pazaryerlerinde gerekli düzenlemeler yapılırken pazara giriş çıkışlar kontrol altına alındı.
Pazara giriş çıkışlar kontrol altında
İl Umumi Hıfzısıhha Meclisi’nin almış olduğu kararlar doğrultusunda ilimizdeki 65 yaş ve üzeri tüm vatandaşlarımız (pazar esnafı hariç) ile 18 yaş ve altı gençlerin yanlarında ebeveynleri olmadan umumi pazar yerlerine girmelerinin yasaklanması nedeniyle Zabıta Müdürlüğü ekipleri Galla Pazarı ve Kapalı Pazar Yerinde önlemlerini aldı. 
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal’in koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında pazar girişlerine alınan kararlarla ilgili uyarı levhaları asılırken, el dezenfektanları yerleştirildi. Etrafı bariyerlerle kapatılan pazar yerlerinin girişlerine kurulan 2 kontrol noktasında vatandaşlarımızın ateş ölçümlerinin yanı sıra yaş ile ilgili kontrolleri de yapılmaya başlandı. Sağlığımız için hepimiz için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.
Toplu taşıma araçları denetleniyor
Diğer yandan sosyal izolasyonun temini, fiziki mesafenin korunması ve hastalığın yayılım hızının kontrol altında tutulması amacıyla İlimiz genelinde personel servis araçları, şehiriçi toplu taşıma, şehirlerarası toplu taşıma, ticari taksilerin denetimleri devam ediyor.