Kızılay'dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

'Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun' sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, Ramazan ayı boyunca da sosyal yardımlarını sürdürecek. Kızılay, gelenekselleşen Ramazan yardımlarıyla bu yıl da binlerce kişiye ulaşacak.

Kızılay'dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı

“Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, bir yandan ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarına destek olurken diğer yandan da modern ve örnek projeleriyle hayırseverlere farklı çözümler sunuyor. Bu kapsamda da Kızılay’ın ülke geneline yayılmış şubelerinin yapmış olduğu detaylı sosyal incelemeler sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşların ihtiyaçları Ramazan ayında da karşılanmaya devam edecek.

Acıbal: “İhtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıracağız”

2022 yılının Kızılay Dayanışma yılı olduğunu belirten Türk Kızılay Bartın Şube Başkanı Dr. Önder Recep Acıbal, şu ifadeleri kullandı:

 “Ramazan bir seferberlik ayıdır. Böylesine önemli bir dönemde yardımlaşmanın önemine vurgu yapıyoruz. Bağışçılarımızın desteğiyle bu yıl da ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştıracağız. Kızılay gıda kolileriyle bu yıl da binlerce ailenin Ramazan sofrası bereketlendirilecek. 2022 Ramazan ayı kapsamında Kızılay olarak belirlediğimiz yardım hedeflerimizi, hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarıyla daha da büyütmek ve daha çok ihtiyaç sahibinin sofrasına Ramazan bereketini taşımak istiyoruz.

“Marketlerde Kumanya Paketi Kampanyası başlatıyoruz”

Türk Kızılay Bartın Şubesi olarak marketlerde kumanya paketi kampanyası başlatıyoruz. 30 Ramazan günü boyunca kampanyamız devam edecek. Ayrıca Türk Kızılay Bartın Şubesi olarak şube binamızda da ayni ve nakdi yardımları makbuz karşılığı kabul ediyoruz. Bağışlanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ben bu yardımların toplanması ve dağıtılmasında ki emek ve katkılarından dolayı bağışçılarımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kızılay gönüllüsü gençlerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah 2022 yılında da veren el ile alan eli buluşturacağız.

Nasıl bağış yapabilirsiniz?

Yurt içi-yurt dışı gıda yardımı, çocuk kolisi, bayramlık, yurt içi-yurt dışı iftar sofralarına destek olmak isteyen bağışçılarımız Bartın Kızılay Şubesi adına Bartın Ziraat Bankası Yalı Şubesi İBAN TR08 0001 0016 3100 0018 6868 17 hesabına gönderebilirler. Yine Gölbucağı Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’nda faaliyetlerimizi yürüttüğümüz şube binamıza bizzat gelerek bağışta bulunabilirler. Arzu eden hayırsever vatandaşlarımız da 0378 227 61 11 telefon numarasından şubemizle irtibat kurarak, bağışlarla ilgili daha fazla bilgi alabilirler. “Az Çok Demeden Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun” sloganıyla başlattığımız bu önemli seferberlikte bağışlarıyla destek verecek olan tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür ediyorum.”