Kaynak'tan yeni adliye binası için tarih

Bartın'da günlük yayım yapan yerel gazete temsilcileri Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak'ı makamında ziyaret ettiler. Korona virüs tedbirlerine riayet edilen ve samimi sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başsavcı Kaynak, yeni Adliye Binasının 2021 yılının ilk çeyreğinde tamamlanıp hizmete alınacağını müjdeledi.

Kaynak'tan yeni adliye binası için tarih

Bartın’da günlük yayım yapan yerel gazete temsilcileri Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak’ı makamında ziyaret ettiler.  Korona virüs tedbirlerine riayet edilen ve samimi sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak basın mensuplarıyla makam odasında bir araya geldi. Bartın Hergün Gazetesinden Nihal Çınçın, Bartın Manşet Gazetesinden Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Hacı Hasan Bulut, Bartın 74 Haber Gazetesinden Ercan Aydın ve Akif Yaman, Bartın Halk Gazetesinden Tolga Akıner, Pusula Gazetesinden Nilay Meryem Çömlek’in katılım sağladığı ziyarette yeni Adliye Binası inşaatı başta olmak üzere Bartın gündemi değerlendirildi.

Yeni Adliye Binası 2021’in ilk aylarında açılacak

Başsavcısı Faruk Kaynak yerel gazete temsilcilerine yaptığı açıklamada yeni Adliye Binasının 2021 yılının ilk çeyreğinde tamamlanıp hizmete alınacağını müjdeledi.Yeni Adliye Binası inşaatındaki çalışmaları yakından takip ettiğini kaydeden Başsavcı Kaynak, binanın hizmete alınmasıyla birlikte kentin adliye binası anlamında 50 yıllık ihtiyacının karşılanacağını söyledi. Yeni binadaki alanların gerek adli hizmet gerekse personel ve vatandaşlar açısından son derece modern ve yeterli olacağını da sözlerine ekleyen Başsavcı Kaynak gazetecilerin Adliye Binası başta olmak üzere gündeme dair sorularına da yanıt verdi.

Kaynak’tan “İletişime açığız mesajı”

Başsavcı Kaynak gazetecilerin doğru bilgiye ulaşmaları ve kamuoyunu doğru bilgilendirmelerinin çok önemli olduğuna da vurgu yaparken kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi konusunda yasalar çerçevesinde iletişime açık olduklarının altını çizdi.

Bartın’da güçlü bir basın ağı olduğuna da dikkat çeken Başsavcı Kaynak tüm basın mensuplarına başarı dileklerinde bulunurken ziyarete katılan gazete temsilcileri de Başsavcı Kaynak’a kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.