Katil koca tutuklandı!

Eşini tehdit ettiği için girdiği cezaevinden çıktıktan 2 gün sonra Hendekyanı Caddesinde boşanmak istediği eşi Arzu Ar'ı 10 yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olduğu ileri sürülen olayın şüphelisi M.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Katil koca tutuklandı!

Geçtiğimiz Cuma günü eşini tehdit ettiği için cezaevine giren 49 yaşındaki M.A, cezaevinden çıktıktan 2 gün sonra kendisinden boşanmak isteyen 33 yaşındaki eşi Arzu Ar’ı çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürmüştü.  Olay, sabah saatlerinde Hendekyanı Caddesi'nde İnönü İlkokulu civarında  meydana gelmişti. Eşini tehdit ettiği için ceza alıp, 8 aydır cezaevinde tutuklu bulunan ve 2 gün önce tahliye edilen M.A boşanmak isteyen eşi Arzu Ar'ın işlettiği çay ocağının yakınında beklemeye başlamıştı. 10 yaşındaki kızı ile eşini gören M.A yanlarına gitmiş ikili arasında tartışma çıkıştı. O esnada M.A çıkardığı bıçakla eşi Arzu Ar'ı 10 bıçak darbesiyle yaralamıştı. Yaralı kadın kanlar içinde yere yığılırken M.A çevredekilerce etkisiz hale getirilmişti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Arzu Ar’a ilk müdahaleyi yaparken yaralı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Çocukları “Anne bizi bırakma” diye ağlamıştı

Bartın’la birlikte tüm ülkeyi sarsan Arzu Ar´ın cenazesi ise Bartın Devlet Hastanesi´nin morgundan alınarak, Geriş köyündeki babası Mehmet Çınar´ın evinin önüne getirilmişti. Çocukları Cemre ve Alara’nın annelerinin tabutuna sarılarak cenazede “Anne bizi bırakma, gitme ne olur; biz sensiz duramayız'”diyerek ağladığı Arzu Ar, cenaze namazı sonrasında  köy mezarlığında toprağa verilmişti.

Tutuklandı!

Arzu Ar cinayetinin şüphelisi koca M.A,  tedavi edildiği hastaneden pazartesi günü taburcu edilerek göz altına alındı. Çocuğunun gözü önünde eşini 10 yerinden bıçaklayarak ölümüne sebep olduğu ileri sürülen M.A, Salı günü de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.