Kalaycı, Kumluca'da ziyaretlerde bulundu

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, il başkan yardımcıları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Kumluca beldesinde ziyaretlerde bulundu.

Kalaycı, Kumluca'da ziyaretlerde bulundu

Kalaycı ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kumluca Belde Başkanlığını ziyaret ederek, Kumluca Belde Başkanı Nejdet Şerbetçi ve belde teşkilatı ile bir araya geldi. Ziyaretinde konuşan Kalaycı, parti çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyledi. Parti olarak sürekli vatandaşların yanlarında bulunduklarını dile getiren Kalaycı, teşkilatların da bu kapsamda gece günsüz demeden görevde olduklarını dile getirdi. Kalaycı daha sonra Kumluca Belde Başkanı Nejdet Şerbetçi ile birlikte Kumluca - Abdipaşa yol güzergahında incelemelerde bulundu. Bölgede geçen yaz büyük bir sel felaketinin yaşandığına dikkat çeken Kalaycı, kış ayının araya girmesi nedeniyle yavaşlayan çalışmaların, havaların düzelmesinin ardından hızlanacağını ifade etti. Bölgede yaşanan selin ardından devlet ve hükümet olarak bölgeye akın ettiklerini hatırlatan Kalaycı, “AK Parti milleti için vardır. Milletimizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Çözmek de boynumuzun borcudur. Biz milletimizin hizmetkarıyız. Ortada bir sorun kalmayana kadar geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Esnaf ve sanayicilere ziyaret

Kalaycı beldede esnaf ve vatandaş ziyaretleri de gerçekleştirdi. Ziyaretlerinde esnaflarla görüş alışverişi yapan Kalaycı, “Esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlarla görüş alışverişinde bulunduk ve bizlerden taleplerini dinledik. AK Parti olarak teşkilatımız olarak vatandaşımızın, esnaflarımızın, sanayicilerimizin daima emrinizdeyiz. Üretenin, bu ülkeye katkı sağlayanın destekçisi olmaya devam edeceğiz. Telefonlarımız sürekli açık, bir sorun varsa o sorunu gidermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” dedi. Kalaycı daha sonra Kumluca Beldesinde faaliyet gösteren Elif Tekstil Fabrikasını da ziyaret ederek, fabrika yöneticileri ve çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledi.