İYİ Parti'den Balık'a ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu ve İl Yönetimi, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık'a ziyarette bulundu.

İYİ Parti'den Balık'a ziyaret

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu ve İl Yönetimi, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık'a ziyarette bulundu. TSO makamında gerçekleşen ziyarete İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Teşkilat Başkanı Ali Menteş, İl Sekreteri İlkay Karadeniz ile İlçe Başkanı Atınç Günal  katıldı.

Kasapoğlu: “Çalışmaları yakından takip ediyoruz”

 

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu TSO ziyaretindeki konuşmasında, “Dünyamız ve ülkemiz koronavirüs salgın sürecinde iken bu durumdan en çok etkilenen kesimler sanayicilerimiz ve esnaflarımız oluyor. İlimizde de birçok işletme ve iş yeri zor günler geçiriyor. Bu süreçte ticaret sanayi odalarının üyelerine sağladığı destek ve imkanlar büyük önem taşıyor. Bizler İYİ Parti temsilcileri olarak sanayicilerimizin, işletmelerimizin ve esnaflarımızın yaşadıkları sıkıntıları her ortamda dile getirip, bu sıkıntı ve sorunların çözümü noktasında da görüş ve önerilerimizi ilgililere iletiyoruz. Pandemi  sürecinin bir an önce sona ermesi ve hayatın normal akışına dönmesi için yapılan çalışmaları da yakından takip ediyoruz.” Dedi.

“Bartın ilk sıralarda yer alıyor”

Bartın Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmaları ve Pandemi dönemindeki destekleri hakkında da bilgiler alan İl Başkanı Kasapoğlu, “Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın da tedbirlere uyum sağlaması normalleşme sürecinin en önemli yapı taşı olacaktır. Vaka sayıları göz önüne alındığında ülkemizde normalleşme sürecine dahil olacak iller arasında Bartın ilk sıralarda yer alıyor. Bartın olarak bu başarıyı sürdürmemiz başta sanayicilerimiz, işletmelerimiz ve esnaflarımızın yeniden normale dönebilmeleri açısından çok önemli. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmekle birlikte tedbirlere uyum sağlamamız ekonomiden eğitime kadar her alanda menfaatimize olacaktır. Bartın Ticaret ve Sanayi Odamızı sanayicilerimiz, işletmelerimiz ve esnaflara sağladığı desteklerden dolayı kutluyorum.” Diye konuştu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Başkanı Mehmet Kasapoğlu ve İl Yönetimine teşekkür etti. Ziyaret sonunda TSO Başkanı Halil Balık'a İYİ Parti İl Yönetimi tarafından Atatürk portresi takdim edildi.