İl Başkanı Yaşar Arslan, Amasra'da vatandaşlarla görüştü
AK Parti Teşkilatı isimleri Amasra'da sahaya indi. AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. İlçede gerçekleşen buluşmalarda samimi bir atmosfer oluşurken, vatandaşlar ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Mendirek çevresindeki vatandaşlar ve esnaf ile görüşen Arslan, iş yerlerini ziyaret ederek vatandaşların günlük yaşamda karşılaştığı sorunlar ve beklentiler hakkında bilgi aldı. Vatandaşlar ise ilçeye yönelik hizmetler ve çalışmalar hakkında görüşlerini dile getirdi.
“Birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz”
Yaşar Arslan, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Yerel sorunların yerinde dinlenmesinin önemine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti teşkilatının Bartın’da tüm ilçelerde vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği ifade etti.
HABER: Eda Koç