Güner'den Emniyet Teşkilatına kutlama ziyareti

Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz ve Emniyet personelini ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş yılını ve 10 Nisan Polis Haftasını kutladı.

Güner'den Emniyet Teşkilatına kutlama ziyareti

Bartın Valisi Sinan Güner, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş Yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz'ı ziyaret ederek, tüm Emniyet Teşkilatı’nın 10 Nisan Polis Günü’nü tebrik etti.  Vali Güner, mesai mefhumu gözetmeksizin ülkemizin her bir köşesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan özveri ile çalışan tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza görevlerinde başarılar diledi.

Güner: “Devletimiz ve milletimiz için bir övünç kaynağı”

Vali Güner, Emniyet Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü kutlama mesajında ise şu ifadelere yer verdi: 

“Başarı ve kahramanlıklarla dolu köklü geçmişiyle kadim devlet geleneğimizin en önemli sembollerinden biri olan Emniyet Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın sevinci ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Kurulduğu günden bugüne suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması, kamu düzeninin sağlanması gibi güvenlik ve asayiş görevlerinin yanı sıra sosyal destek çalışmalarını da üstün bir görev anlayışı ile yerine getiren teşkilat mensubu tüm personelimiz, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek kendilerini sürekli olarak geliştirmekte, bilgi ve beceri ile donanmış olarak görevlerini ifa etmektedirler.

“Milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahip”

Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla üstlendiği her görevi yerine getiren emniyet mensupları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, yüksek disiplin anlayışına sahip, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde ayrı bir yere sahiptir. Bu duygu ve düşüncelerle devletimiz ve milletimiz için bir övünç kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyor, görev başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, vazifeleri başında bulunan polislerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”