Gizli, Regaip Kandilini kutladı

Saadet Partisi Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Gizli, Regaib Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak Bartın halkının ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Gizli, Regaip Kandilini kutladı

Başkan Gizli, mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Bu mübarek gecede yapılacak dua ve ibadetlerin, dünyanın ve bütün mazlumlarının kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. Rahmet ikliminin gönülleri fethettiği mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili vesilesi ile bu manevi iklim birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi için bir fırsattır. Ülkemizde yaşanan olaylara dikkatlice bakıldığında, ülkemizin her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu görülmektedir. 

Bu müstesna geceler hepimiz için birer fırsattır. Peygamber efendimizin güzel ahlakını, örnek hayatını ve eşsiz mücadelesini örnek almalı, insanlığın kurtuluş reçetesi olan ilahi prensiplerini hayatımıza hakim kılmak için çalışmalıyız.

Böyle bir peygamberin ümmeti olmak bir insanın sahip olabileceği en büyük şereftir. Kendimizi kurtarmak yetmez. Bir Müslüman olarak bütün insanlığı kurtarmakla mükellefiz. Huzur, barış, refah ve adalet dolu bir saadet dünyasını kurmakla yükümlüyüz. Yanlışın yerine doğruyu, çirkinin yerine güzeli, kötünün yerine iyiyi, sömürünün yerine adaleti, kaosun yerine huzuru, kavganın yerine kardeşliği hakim kılmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Bu temenniler ile hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Regaip Kandilini kutluyor, bu müstesna gecenin hepimizin huzuruna vesile olmasını diliyorum.”