Genel Başkan Yardımcısı Yıldız'dan Hergün'e ziyaret

Teşkilat çalışmalarını yerinde görmek ve bir dizi ziyarette bulunmak için Bartın'a gelen Saadet Partisi Gençlik Kolları Yükseköğretimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çağlar Yıldız, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Yıldız'dan Hergün'e ziyaret

Teşkilat çalışmalarını yerinde görmek ve bir dizi ziyarette bulunmak için Bartın’a gelen Saadet Partisi Gençlik Kolları Yükseköğretimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çağlar Yıldız, Bartın Hergün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nihal Karaman’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gençlik Kolları Genel Merkez Yürütme Kurulu Yükseköğretim Sekreteri Mehmet Ömer Altay, Bartın Gençlik Kolları Başkanı Hüsnü Can Özmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Sohbet havasındaki ziyarette teşkilat çalışmaları yerinde görmek ve esnaf başta olmak üzere vatandaşlarla bir araya gelmek amacıyla Bartın’da olduklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, ayrıca Bartın’daki sivil toplum kuruluşları, medya kuruluşları ve diğer siyasi partilerin ildeki temsilcilerini de ziyaret ettiklerini söyledi.

Genel gündem maddesi ekonomi

Bartın’daki temaslarında kendilerine iletilen konular arasında genel gündem maddesinin kötü ekonomik gidişat olduğunu dile getiren Çağlar Yıldız, ilde gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili genel izlenimleri ve talepleri Genel Merkeze ileteceklerini de kaydetti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihal Karaman ise Çağlar Yıldız ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çağlar Yıldız ve Hüsnü Can Özmen ziyarette Nihal Karaman’a Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun kaleme aldığı ve 1 yıllık bir yazım sürecinin ardından baskıya çıkan “Son Tanık” isimli kitabını hediye etti.