CHP'den Ulus ve Bartın ziyaretleri

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, İl Başkanı Selim Karakaş ve parti üyeleriyle birlikte Ulus İlçesi ve Bartın merkezde esnaf odası ziyaretlerinde bulundu.

CHP'den Ulus ve Bartın ziyaretleri

CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, İl Başkanı Selim Karakaş ve parti üyeleriyle birlikte Ulus İlçesi ve Bartın merkezde esnaf odası ziyaretlerinde bulundu. Milletvekili Bankoğlu, Ulus İlçesinde Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, Ulus Esnaf Odası Başkanı Ferdi Özer,

Ulus Esnaf Sanaatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Başkanı Mehmet Cüre, Ulus Şöförler Odası Başkanı Barış Gökalp ve CHP Ulus İlçe Örgütünü ziyaret etti. Ziyaretlerde CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş, Merkez İlçe Başkanı Nazif Çomak, Ulus İlçe Başkanı Yaşar Yıldırım, Ulus Kadın Kolları Başkanı Nazime Babur Bayraktar da yer aldı. Bankoğlu, Ulus ziyaretiyle ilgili “"Yeniliğin ve değişimin rüzgarıyla Bartın'ımızda da her şey güzel olacak! Tüm Başkan ve İlçe Örgütümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Esnaf odalarına ziyaret

Aysu Bankoğlu aynı zamanda Bartın merkezdeki Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı  Özcan Uzun, Bartın Marangozlar, Mobilyacılar, Çekiciler, İnşaatçılar Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Bakkal’ı da ziyaret etti. Yeni seçilen esnaf odaları başkanlarına teşekkür eden Bankoğlu, esnafların yaşadığı sorunlar ve talepleriyle ilgili de fikir alışverişi yaptı. İl Başkanı Selim Karakaş, Kadın Kolları İl Başkanı Fatma Mazhar, İl Başkan Yardımcıları Hayri Güneş ile İl Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir’inde olduğu ziyaretlerle ilgili  Aysu Bankoğlu, "Ülkenin itibarı, sarayın şatafatıyla değil; esnafın refahıyla ölçülür” dedi.