Bu vahşi cinayetleri kınıyorum

AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı Arzu Ar cinayetiyle ilgili kınama mesajı yayımladı. Kalaycı mesajında, 'Kadın cinayetlerinin son bulması ve faillerin en ağır cezalarla yargılanmasını istiyoruz' dedi.

Bu vahşi cinayetleri kınıyorum

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Arzu Ar cinayetinin ardından bir mesaj yayınlayarak şiddetin her türlüsüyle sonuna kadar mücadele edeceklerini belirtti.

Kalaycı, mesajında “Bartın’da 10 yaşındaki kızının gözü önünde eşi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan ve yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybeden Arzu Ar’a Allah'tan rahmet diliyorum. Yüreklerimizi dağlayan bu cinayet bizleri derinden sarsmıştır. Ne yazık ki bu olayda 10 yaşındaki bir çocuk, babalarının annelerini öldürmesine şahit olmuştur. Bu vahşi cinayetleri kınıyorum. Kadın cinayetlerinin son bulması ve faillerin en ağır cezalarla yargılanmasını istiyoruz.
Şiddetin her türlüsüyle sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Bir kez daha belirtmek isterim ki sadece kadına değil her türlü şiddetin karşısında olmaya devam edeceğiz” dedi.