Bartınspor, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bartınspor, teknik heyetini belirledi. Kırmızı-siyahlı kulüp önümüzdeki sezon için Ankaragücü'nün alt yapı koordinatörü Teknik Direktör Sadık İşcan'la anlaştı. Teknik kadroda Yardımcı Antrenör Kemal Şahbaz ve Kaleci Antrenörü Aldülkadir Subaşı ile de anlaşmaya varan Bartınspor, iç transferde geçen sene takımda yer alan 6 isimler yeniden sözleşme imzaladı. Kulüp dış transferde de Düzce ekibi Çilimlispor'dan orta saha oyucusu Hakan Mert Olgun'u renklerine kattı.

Bartınspor, yeni sezon hazırlıklarına hızlı başladı

Geçen sezon pandemi  dolayısıyla tüm kulüpler gibi  Spor Toto BAL Ligini erken kapatan Bartınspor, 2020-2021 sezonu hazırlıklarına başladı. Geçen yıllardan farklı olarak önümüzdeki sezon Amasrapor’la birlikte yine BAL Liginde mücadele edecek olan kulüp, sezon öncesi yeni teknik heyetini belirledi.  Eski Teknik Adam Ali Güner’in yeni sezon öncesi TFF1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor’la anlaşmasının ardından teknik adam arayışına giren kulüp yönetimi, Ankaragücü Altyapı Koordinatörü Teknik Adam Sadık İşcan’da karar aldı. İşcan’la birlikte Yardımcı Antrenör Kemal Şahbaz ve Kaleci Antrenörü Aldülkadir Subaşı ile de anlaşmaya varan yönetim, Boğaz Tesislerinde düzenlenen törenle imzaları attı.

Fırıncıoğlu: “Pandemiden dolayı 23. Haftada veda ettik”

Teknik Direktör Sadık İşcan ve ekibiyle anlaşmaya vardıkları için mutlu olduklarını ifade eden Bartınspor Kulübü Başkanı Fahrettin Fırıncıoğlu, “Biliyorsunuz geçen sezon pandemi dolayısıyla alınan karar gereği ülkemizdeki tüm kulüpler birlikte sahalara 23. Haftada  veda ettik. Ligin 23. Haftasından itibaren kalan maçlarımızı oynayamadık. Beyköy Belediyespor, Devrek Belediyespor, Çubukspor’la olan maçlarımızı oynayabilseydik belki puan tablosunda çok daha farklı bir yerde ligi bitirebilecektik. Bundan dolayı geçen yıl grubumuzda ligi 4. Sırada tamamladık.  Önümüzdeki sezon Amasraspor’la birlikte ilimizi yeniden BAL Liginde temsil edeceğiz. İlk kez BAL Liginde mücadele edecek olan Amasraspor’a da buradan başarılar diliyorum. Umarım futbol adına önümüzdeki sezonu güzel geçiririz” dedi.

Bartınspor, Sadık İşcan’a emanet

Önümüzdeki sezon sahalara şampiyonluk parasıyla çıkacaklarını kaydeden Fırıncoğlu, “Önümüzdeki sezon tabi ki parolamız şampiyonluk ve Bartın’ın, taraftarlarımızın yıllardır özlemini çektiği, hasretle beklediği 3. Lig. Bu hedefimize ulaşabilmek içi de yeni sezon hazırlarımıza başladık. Biliyorsunuz geçen sene takımımız Teknik Adam Ali Güneş’e emanetti. Kendisiyle yollarımız önümüzdeki sezon için ayrıldı. Ali Hocamız Osmanlıspor’la anlaşmaya vardı. Hocamıza kulübümüze verdiği emekler ve katkılar için teşekkür ediyoruz. Osmanlıspor’da da başarılarının devamını diliyorum. Hocamızla yollarımızın ayrılmasından sonra yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte yeni teknik direktör arayışlarımız başlamıştı. Uzun istişarelerden ve görüşmelerden sonra Ankaragücü’nde alt yapı koordinatörlüğü yapan Sadık İşcan ve ekibi Yardımcı Antrenör Kemal Şahbaz ve Kaleci Antrenörü Aldülkadir Subaşı ile de anlaşmaya vardık” şeklinde konuştu.

“Hocalarımızın yanındayız”

Sadık İşcan ve ekibinin önümüzdeki sezon başarılı olacağına canı gönülden inandığını dile getiren Fahrettin Fırıncıoğlu, “Sadık Hocamızın ve ekibinin önümüzdeki sezon başarılı olacağına ve kulübümüzün, şehrimizin şampiyonluk hasretine son vereceğine canı gönülden inanıyoruz. Yönetim olarak hocalarımızın her zaman yanındayız ve onların destekçisiyiz” dedi.

7 isimle imzalar atıldı

Teknik kadrosunu oluşturan kırmızı-siyahlı kulüp yine önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını da hızlandırdı. Bartınspor bu kapsam geçen sene formasını terleten stoper Gökhan Akıllı ve Oğuzhan Kartal, Kaleciler Ferdi Yalçın, İlhan Can, Sağbek Mahsum Kara ve Forvet Fatih Akmaz’la yeniden anlaşmaya vardı. Bartınspor’un dış transferde anlaşmaya vardı ilk isim ise geçen sene 6. Grupta birlikte şampiyonluk mücadelesi verdiği Düzce ekiplerinden Çilimlispor’un forması giyen orta saha oyuncusu Hakan Mert Olgun oldu.

“Takımımızı genç ve mücadeleci oyunculardan oluşturacağız”

Bartınspor, Olgun’la birlikte iç ve dış transferde ilk etapta 7 futbolcuyla anlaşmaya varırken Başkan Fahrettin Fırıncıoğlu, “Yeni sezon için teknik heyetimizi oluşturmanın yanı sıra transfer çalışmalarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz. İlk etapta 7 futbolcu kardeşimizle anlaşma sağladı. Sahalarda formamızı terletecek olan bu arkadaşlarımıza şimdiden taraftarlarımız ve kulübümüz adına başarılar diliyorum. Takımımızı hocalarımızın da görüşlerini dikkate alarak, genç, dinamik, sahada mücadele eden ve pes etmeyen, yetenekli oyunculardan oluşturmak istiyoruz. Bu arzumuz doğrultusunda da transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.