Bartınspor ligde 2. yarı hazırlıklarını sürdürüyor

Hazırlık maçını-1 kazandı

Bartınspor ligde 2. yarı hazırlıklarını sürdürüyor

Haber Merkezi

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bartınspor, ikinci yarı hazırlıklarını günde yaptığı çift idmanla sürdürüyor.28 Aralık 2016 tarihinde ikinci yarı hazırlıklarına başlayan kırmızı-siyahlı ekip, lig öncesi Kardemir Karabükspor A2 takımıyla hazırlık maçı yaptı. Kırmızı-Siyahlı ekip ilk yarıda buluğdu gollerle karşılaşmayı 3-1 kazandı. Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 11.Grup’ta 14.hafta oynanacak Bartınspor-Bağcılar maçını 25 Ocak 2017 Çarşamba gününe erteledi. Bartınspor ikinci yarı ilk maçını kendi sahasında 22 Ocak Pazar günü ÇekmeköyBelediyesi  Alemdağspor ile oynayacak.

Bartınspor ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta ligin ilk yarısını 20 puan ile 5.sırada tamamlayan Bartınspor ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde start verdi. Devre arası kampını  15 gün boyunca Bartın’da sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, Kardemir Karabükspor A2 takımıyla hazırlık maçı yaptı. Hafta sonu başlayacak olan ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanan Bartınspor, hazırlıklar kapsamında  Kardemir Karabükspor A2 takımıyla hazırlık maçı yaparak çalışmalarına devam etti.15 Ocak Pazar günü ikinci yarının ilk haftasında Bağcılar ile oynayacağı maç Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ertelendi.  Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 11.Grup’ta 14.hafta oynanacak Bartınspor-Bağcılar maçını 25 Ocak 2017 Çarşamba gününe erteledi. Bartınspor ikinci yarı ilk maçını kendi sahasında 22 Ocak Pazar günü ÇekmeköyBelediyesi  Alemdağspor ile oynayacak.

 Bartınspor ikinci yarı  öncesi hazırlık maçında Kardemir Karabükspor A2 takımıyla karşılaştı. Ömertepesi Sentetik Sahada  Karabükspor a2 takımıyla oynanan hazırlık maçında Teknik Direktör Ahmet Özen kadroda bulunan tüm oyunculara yer verdi.Bartınspor karşılaşmaya Emrullah Öztürk-ZekiGündoğan- Barış Bozkurt-Ömere Kabaca- Caner Çolak- Utku Demirel- Uğur Yılmaz, Lungelo- Ufuk Koç ve Emrah Çetin ilk 11’i ile çıktı. İlk yarının ilk dakikalarına hızlı başlayan Bartınspor rakibi karşısında etkili bir oyun  sergiledi. Rakibi karşısında ilk 45 dakika etkili ve atak bir oyun sergileyen kırmızı-siyahlı ekip bol pozisyona girdi. her iki kanadı da etkili kullanan Bartınspor Ufuk Koç, Emrah Çetin ve Lungelo’nun attıkları gollerle ilk yarıyı 3-0 önde bitirdi. İkinci yarıya Muhammet  Karakaş-Selçuk Yıldırım- Ali Rıza Katı- Fatih Çiçek- Abdurrahim Dağ- Oğuzcan Genç- Ümit Kocabaş- Emrah Çetin- Lungelo- Yusuf Demir ve Ömer Can Alpsoy 11’i ile çıktı. Bartınspor  Karabükspor A2 takımı ole oynanan hazırlık maçında iki ayrı kadro ile mücadele etti. Büyük çekişmeye sahne olan maçın ikinci yarısında konuk ekip daha fazla pozisyon üretti. İkinci yarıda girilen pozisyonlardan Nijeryalı golcü oyuncu  Jude’nin attığı golle ile skoru ikiye indiren Kardemir Karabükspor A takımı Nijeryalı oyuncu Stefa’nun ayağından bir de penaltı atışından yararlanamadı. Stefa’nun kullandığı penaltı atışını kaleci Muhammet kurtardı. Kırmızı-siyahlı ekip, Karabükspor A2 takımıyla oynadığı hazırlık maçında sezonun ikinci yarı öncesinde camiaya ve taraftar umut verdiler. Futbolcular oynadıkları hazırlık maçında hırslı oldukları gözlendi.  Ömertepesi Sentetik Sahada oynanan karşılaşmayı Bartınspor Kulüp Başkanı Mehmet Bulut, Karademir Karabükspor alt yapı koordinatörü Levent Özçelik, Bartınspor Genel Kaptanı Aykut Oktay Ulu,Bartınspor Yöneticisi Hüseyin Akmaz, Kardemir Karabükspor U21 Teknik Sorumlusu Ümit Kansızoğlu, Kaleci Antrenörü Murat Seyli, Menejelrel Adebayo Adeniyi, Mehmet Aytekin, Bartınspor Eski Futbolcusu Emrah Şenkal, Futbol Eski İl Temsilcisi Taner Yamakoğlu, ilimiz antrenörlerinden İsmail Ekmekçi, İbrahim Ekmekçi, eski  ve Kemergençlikspor Yöneticisi Candemir Yazıcı’da izledi.

BARTINSPOR HAZIR

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Bartınspor, ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor. İkinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, Kardemir Karabükspor A2 takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Ömeretpesi sentetik Sahada oynanan karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Bartınspor lige de hazır olduğu gözlendi. Ara transferde kadroya dahil olan futbolcularında oynadığı hazırlık maçında sergilenen olumlu futbol gelecek için umut verdi. Hazırlık maçında futbolcular hırslı ve istekli mücadele etmeleri yönetimi ve teknik heyeti bir hayli sevindirdi. Yeni transferler yakından görme adına Karabükspor a2 takımıyla yapılan hazırlık maçında oyuncuların performansı gelecek için ümit verdi.  Ara transfer dönemine en hızlı takımlarından Bartınspor Ayvalıkgücü Beledliyespor’un kalecisi Emrullah Öztürk, Çubukspor’dan savunma oyuncusu Barış Bozkurt, sezon başında İzmir ekibi Çiftay Yeşilova Gençlikspor’a transfer olan eski futbolcusu Oğuzcan Genç, Tatvan Gençlerbirliğinden forvet oyuncusu Yusuf Demir ve 2 yıl kırmızı-siyahlı formayı giyen ve sezon başı Nilüfer Erdemlispor’a imza atan eski oyuncusu Abdurrahim Dağ ve MKE Kırıkkalespor’dan golcü oyuncu  Ufuk Koç’la sözleşme imzalayarak kadrosuna kattı. Ara transferde kadroya katılan Ufuk Koç Kardemir Karabükspor a2 takımıyla oynanan hazırlık maçında attığı gol ve performansıyla göz doldurdu. Ara transferde takıma katılan Kaleci Emrullah Öztür kalesinde yaptığı kurtarışlarla güven verdi. Çubukspor’dan transfer edilen Barış Bozkurt savunmada hatasızn bir maç çıkarırken orta sahada Oğuzcan Genç ve savunmanın solunda Abdurrahim Dağ müthiş bir performans göstererek yönetimin ve teknik heyetin gözüne girdi.Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda İstanbul temsilcisi Bağcılarspor’la karşılaşacak olan Bartınspor hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek.