Bartın teşkilatı birinciliği kaptı

Gelecek Partisi Bartın İl Başkanlığı, Gelecek Partisi 11. İl Başkanları Toplantısında Türkiye geneli kongre sürecini ve teşkilatlanma yapısını tamamlayan ilk il olması dolayısıyla birincilik plaketi aldı. Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kutkaya, birincilik plaketini Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'ndan aldı.

Bartın teşkilatı birinciliği kaptı

Gelecek Partisi Bartın İl Başkanlığı, Gelecek Partisi 11. İl Başkanları Toplantısında Türkiye geneli kongre sürecini ve teşkilatlanma yapısını tamamlayan ilk il olması dolayısıyla birincilik plaketi aldı.  Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kutkaya, birincilik plaketini Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’ndan aldı. Törene Gelecek Partisi Bartın  İl Kadın Kolları Başkanı Dilara Alp de katıldı. İl Başkanı Kurtkaya törende şöyle konuştu:

“İnandık, inancımız sayesinde ise önümüze çıkan tüm engelleri birer birer bertaraf ederek hedefimize ulaşmak için emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu bağlamda çizdiğimiz hedefe giden yolun bir aşamasını başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.  Çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen tüm teşkilat mensuplarımıza, üyelerimize teşekkür ediyorum. Gelecek Milletin olacaktır. Milletin geleceğinin birileri tarafından heba edilmesine, Milletin geleceği ile kumar oynanmasına müsaade etmeyeceğiz.

“Kimse umudunu yitirmesin”

Bugün ülkemizde memurumuzun, işçimizin, köylümüzün, sosyal hizmete muhtaç kardeşlerimizin, şehit yakınlarımızın, gazilerimizin hatta ve hatta kurumlarda müdürlük mertebesine ulaşmış müdürlerimizin sorunları yok mu tabi ki var. Bu sorunları çözmek istemeyip her seçimde çözeceğini vaat edip, bu çözümsüzlükten beslenip kendi siyasi ikbal istikbalini düşünen siyasetçiler olduğu sürece çözüm beklemek bu kesimleri yavaş yavaş umutsuzluğa itmektedir. Kimse umudunu yitirmesin. Gelecek kadroları Rabbimin emriyle iktidara gelecek. Ülkede çözüme kavuşmamış hiçbir sorun kalmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle teşkilatımıza bu ödülü layık gören Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımıza, Gelecek Kadrolarına ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”