Bartın'dan Zonguldak'a atanan Uzun'a Bölge Müdüründen tebrik

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, görev yeri değişen ormancılık personeline yönelik hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bartın Orman İşletme Müdürlüğü’nde Orman İşletme Şefi olarak görev yaparken Zonguldak Orman İşletme Müdürlüğü’ne Müdür Yardımcısı olarak atanan Şükrü Uzun ile Dirgine Orman İşletme Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürlüğü’ne Orman Mühendisi olarak atanan Burak Amaç, Bölge Müdürü Keskin tarafından ziyaret edildi. Gerçekleştirilen ziyaretlere Personel Şube Müdürü Ömer Eraslan da katıldı.Formun Üstü

Ziyaretlerde konuşan Hasan Keskin, her iki isme de yeni görevlerinde başarılar dileyerek, görev değişimlerinin ormancılık teşkilatının güçlenmesine katkı sağladığını ifade etti.

Ormancılığın sadece bir meslek değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk olduğuna dikkat çeken Keskin, “Yeşil Vatan’a hizmet bir bayrak yarışıdır. Görev yerleri değişse de sorumluluğumuz, heyecanımız ve davamız değişmez. Önemli olan unvanlar değil, Yeşil Vatan’a verilen emektir” dedi.

Keskin, personelin edindiği bilgi ve tecrübeyi yeni görev yerlerine taşımasının kurum kültürünü daha da güçlendirdiğini vurguladı.

Formun Altı

HABER: Eda Koç