Amasra, Ata Can için el ele…

Bartın'da kas hastalığı ile mücadele eden Ata Can Terzi için Amasra Belediyesi'nden destek geldi. Belediye öncülüğünde hafta sonu ilçede düzenlenen kermese katılan vatandaşlar, Ata Can'a umut olabilmek için alışveriş yaptı.

Duchenne Msuküler Distrofis (DMD) kas hastası Atacan Terzi’ye destek olmak amacıyla Ulus Belediyesi’nin ardından Amasra Belediyesi’nden de destek geldi. 11 Nisan Cuma Günü Belediye karşısında düzenlenen kermese siyasi isimler ve halk katılım sağladı. 

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “ Amasra Belediyesi olarak düzenlediğimiz kermese; Belediye Başkan Vekilimiz Ali Demircioğlu, Meclis Üyelerimiz İslam Çil ve Kaan Başaran katılım sağladı. Birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilediğimiz bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Atacan evladımıza acil şifalar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Nevin Özbakan